Путін і Олланд домовилися координувати дії у Сирії - Кремль

Путін і Олланд домовилися координувати дії у Сирії - Кремль

Укрінформ
Президент Росії Володимир Путін і президент Франції Франсуа Олланд під час телефонної розмови домовилися координувати дії військових відомств і спецслужб у ході операції в Сирії.

Про це повідомляється на сайті президента Росії

"У зв'язку з варварським терористичним актом, наслідком якого став крах російського авіалайнера в Єгипті, і трагічними подіями у Франції лідери приділили особливу увагу нарощуванню двосторонньої і багатосторонньої співпраці з протидії міжнародному тероризму", - йдеться в повідомленні.

Сторони домовилися, зокрема, забезпечити "тісніші контакти і координацію дій між військовими відомствами і спецслужбами двох країн в ході операцій проти терористичних структур", здійснюваних Росією і Францією в Сирії.

"Мається на увазі продовжити особистий діалог щодо питань боротьби з тероризмом і з інших актуальних тем на зустрічі в Москві 26 листопада", - додали в Кремлі.

Як повідомляв Укрінформ, президент Франції Франсуа Олланд наступного тижня відвідає Вашингтон і Москву, щоб обговорити спільні зусилля щодо боротьби з тероризмом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-