Carlsberg звільняє дві тисячі робітників у Росії і Китаї

Carlsberg звільняє дві тисячі робітників у Росії і Китаї

Укрінформ
Концерн Carlsberg скорочує 15 відсотків персоналу, перш за все, відділень в Росії і Китаї.

Про це повідомляє Рейтер.

"Данський пивоварний концерн Carlsberg повідомив про проведення реструктуризації і скорочення двох тисяч робочих місць. В цілому компанії доведеться розлучитися з 15 відсотками персоналу", - повідомило її керівництво в середу, 11 листопада.

Реструктуризація торкнеться відділень Carlsberg в Росії і Китаї, а також - в меншому обсязі - британського бізнесу компанії. В цілому на реорганізауію в концерні будуть витрачені в перерахунку 1,3 мільярда євро, йдеться в повідомленні.

У третьому кварталі 2015 року четвертий за величиною пивоварний концерн в світі зазнав збитків у розмірі близько 1 мільярда євро, вказує dpa. Продажі марки Carlsberg, Tuborg, Holstein Pilsener, Kronenbourg та інших за цей період скоротилися на три відсотки до 37,6 мільйонів гектолітрів.

Перш за все, продажі концерну падають на російському і китайському ринках. Зокрема, ринок пива в РФ, за оцінками компанії, в третьому кварталі 2015 року скоротився на 10-11 відсотків. Керівництво Carlsberg передбачає, що складна ситуація на російському ринку зберігатиметься і найближчими роками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-