Прем’єр-міністр Канади з дітьми

Прем’єр-міністр Канади з дітьми "засівали" на Хелловін

Фото
Укрінформ
Новообраний прем’єр-міністр Канади Жастін Трюдо у костюмі героя із «Зоряних війн» разом із сім’єю взяв участі у святкуванні Хелловіну в Оттаві.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, Трюдо перевтілився у Ган Соло, а його дружина Софі Грегуар одягла костюм принцеси Леї.

Разом зі своїми трьома дітьми подружжя відвідало кілька помешкань, розташованих поруч з резиденцією прем’єр-міністра у престижному районі Оттави Роккліф.

Батьки очікували на вулиці, поки двоє їх старших дітей стукали в двері та просили у мешканців ласощі. Восьмирічний Ксав’єр був одягнений у костюм птаха, а шестирічна Елла-Грейс вбралася у принцесу Анну з диснеївського мультфільму «Крижане серце». Молодший син Трюдо Адріан був в образі черепашки-ніндзя.

Загальна атмосфера була дуже розкута. Один із мешканців запросив Трюдо в гості, а інший зробив селфі з майбутнім лідером країни.

Під час цього були присутні всього кілька охоронців, які не перешкоджали спілкуванню перехожих із прем’єром.

Нагадаємо, що за результатами федеральних парламентських виборів, що пройшли в Канаді 19 жовтня перемогу здобула опозиційна Ліберальна партія, лідером якої є Жастін Трюдо. Новий уряд офіційно набере повноважень 4 листопада.

Фото з твіттер-сторінки Жастіна Трюдо

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-