Українка загинула під час повені у Франції

Українка загинула під час повені у Франції

Укрінформ
Повінь на півдні Франції забрала життя молодої українки, яка стала 19-ю жертвою природної стихії.

Загибель 23-річної жінки, про яку стало відомо з французьких ЗМІ, власному кореспонденту Укрінформу підтвердили в консульському відділі посольства України у Франції.

«Так, ми можемо підтвердити сумну інформацію, поширену місцевим виданням Nice Matin, у Каннах дійсно загинула 23-річна жінка. Її тіло було знайдене на набережній Круазет», - сказав український дипломат.

За його словами, трагедія сталася у той момент, коли подружжя спустилося у підземний паркінг за авто. «Раптовий шквальний потік води буквально збив чоловіка та жінку з ніг і заповнив усе приміщення паркінгу. Чоловікові вдалося випливти, а жінка зникла», - зазначив співрозмовник агентства, відмовившись надати інші подробиці без дозволу родини загиблої.

Раніше повідомлялося, що за добу на півдні Франції випало близько 10% річної норми опадів, які спричинили сильну повінь. В результаті стихійного лиха загинули 19 осіб, ще двоє вважаються зниклими безвісти. Влада оголосила мобілізацію. У південних містах працюють 560 рятувальників та більше 300 правоохоронців. 

Фото: Nice Matin

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-