Буш-наймолодший: Путіна нарешті вже треба зупинити силою

Буш-наймолодший: Путіна нарешті вже треба зупинити силою

Укрінформ
Колишній губернатор штату Флоріда, син та брат двох президентів США Джеб Буш, який також балотується на пост глави Білого дому, заявив про необхідність силової реакції США на поведінку Путіна в Сирії.

Про це він зазначив під час виступу в програмі американського каналу MSNBC, передає власний кореспондент Укрінформу

"Він (Путін. – Ред.) атакує Вільну сирійську армію – залишки армії, про підтримку якої ми забули на певний час, коли вона насправді була потужною. І тепер замість того, щоби нам створити безпольотну зону, він насправді стверджує, що така заборонена для польотів зона вже існує, в тому числі для американських ВПС", - обурився американський політик.

Він підкреслив, що зараз склалася така такій ситуація, що як не продемонструвати силу, то "це створить проблеми не тільки в Сирії, але й у іншій частині світу".

У цьому зв'язку, кандидат у президенти США наголосив на необхідності негайного посилення санкцій проти Росії, а також більш глибокого залучення європейських партнерів до військової боротьби з ІДІЛ у Сирії.

Буш-наймолодший також розкритикував недостатньо активну політику нинішньої адміністрації Обами. "Це не та Америка, яка, на мою думку, буде створювати мир та безпеку. Американські цінності мають значення, і гідність Америки має значення. Обидві ці речі піддаються небезпеці прямо зараз через те, що відбувається", - заявив кандидат у президенти США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-