Винуватець загибелі голови Total у РФ вийшов на свободу

Винуватець загибелі голови Total у РФ вийшов на свободу

Укрінформ
Водій снігоприбиральної машини Володимир Мартиненко, обвинувачений у справі про загибель голови Total Крістофа де Маржері у аеропорту "Внуково", звільнений із-під варти.

Про це повідомив адвокат Олександр Карабанов, передає Lenta.ru.

"Генпрокуратура змушена дати вказівки керівництву СІЗО звільнити з-під варти його та інших обвинувачених у зв'язку з направленням справи на дослідування", - заявив Карабанов.

За його словами, Мартиненко утримувався в СІЗО-5.

Адвокат 18 вересня повідомив, що Генпрокуратура відмовилася затверджувати обвинувальний висновок у справі, відправивши матеріали на дослідування.

"У прокуратури виникли питання за обсягом пред'явлених деяким фігурантам звинувачень - чи правильно кваліфікували дії обвинувачених", - пояснив Карабанов.

Нагадаємо: глава Total загинув під час катастрофи в московському аеропорту "Внуково" проти ночі на 21 жовтня минулого року. Його літак врізався в снігоприбиральну машину. У справі були заарештовані провідний інженер аеродромної служби аеропорту Володимир Леденьов, Володимир Мартиненко - водій снігоприбиральної машини, з якою зіткнувся літак глави Total, диспетчер Олександр Круглов, а диспетчер-стажер Світлана Крівсун та керівник польотів аеропорту "Внуково" Роман Дунаєв були відправлені під домашній арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-