У Москві у вівторок чекають Азарова

У Москві у вівторок чекають Азарова

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Микола Азаров візьме участь у засіданні Вищої Євразійської економічної ради, яке відбудеться 24 грудня в Москві.

Про це говориться в програмі візиту М.Азарова в Москву, текст якої є у розпорядженні Укрінформу.

Згідно з програмою візиту, український Прем'єр-міністр прибуде в Москву орієнтовно о 14.00 мск. М.Азаров візьме участь у засіданні Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав, яке пройде у великому Кремлівському палаці. Після завершення засідання глави держав Митного союзу і голова Колегії Євразійської економічної комісії зроблять заяву для ЗМІ.

Водночас, опрацьовується можливість організації робочої зустрічі М.Азарова з його російським колегою Дмитром Медведєвим.

Під час засідання Вищої Євразійської економічної ради глави Росії, Білорусі і Казахстану планують обговорити основні напрями інтеграційної взаємодії держав-членів Митного союзу і Єдиного економічного простору, а також роботу з формування Євразійського економічного союзу до 1 січня 2015 р. Крім того, на засіданні будуть розглянуті питання підготовки і реалізації «дорожніх карт» із приєднання Киргизстану і Вірменії до євразійських інтеграційних структур.

За підсумками засідання ради заплановане підписання ряду спільних рішень у сфері єдиної митної політики, регулювання діяльності природних монополій і правил конкуренції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-