У Дніпрі відкрили перший в Україні Центр виконання рішень

Фото

У Дніпрі відкрили перший в Україні Центр виконання примусових рішень, який працює за принципом «єдиного вікна» і дає змогу швидко виконати рішення суду - наприклад, сплатити штраф.

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА.

«Це перший такий Центр виконання примусових рішень в Україні. Він працює за принципом «єдиного вікна». Тут можна безпосередньо на місці добровільно виконати рішення суду, наприклад, сплатити штраф. Місце проживання не має значення. Послуги доступні для всіх мешканців області», – зазначив заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Юрченко.

Такі центри планують відкрити ще на Одещині, Сумщині, в столиці, зазначила заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлана Глущенко.

У Дніпрі відкрили «Центр виконання рішень» / Фото: М'якшиков Микола, Укрінформ

«Будь-яка сторона виконавчого провадження може прийти до такого офісу та отримати кваліфіковану допомогу – скласти той чи інший документ, ознайомитися з матеріалами виконавчого провадження, дізнатися про свої права. Це основний принцип роботи центру», – пояснила Глущенко.

Читайте також: Запорізький феросплавний завод може зупинитись з 1 січня

Як поінформували в ОДА, Центр надає такі послуги: прийняття документів про примусове виконання рішень та інших документів виконавчого провадження, надання відомостей про виконавче провадження, ознайомлення з матеріалами виконавчого провадження, допомога в оформленні документів, консультації.

Розташований він на вул. Володимира Винниченка, 2.