ЦВК скасувала реєстрацію Добродомова, Мураєва і Гнапа кандидатами у Президенти

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію Дмитра Гнапа, Євгенія Мураєва та Дмитра Добродомова кандидатами на пост Президента України на чергових виборах 31 березня.

Відповідні рішення ухвалено на засіданні ЦВК уночі 8 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, Центрвиборчком скасував реєстрацію кандидатами у Президенти народних депутатів Дмитра Добродомова, висунутого партією "Громадський рух "Народний контроль", та Євгенія Мураєва, висуванця від партії "Наші".

Читайте також: Вибори-2019: Мураєв знімає свою кандидатуру на користь Вілкула

Також ЦВК скасувала реєстрацію кандидатом на пост Глави держави колишнього журналіста-розслідувача Дмитра Гнапа, висуванця від партії "Сила людей".

Читайте також: Гнап подав до ЦВК заяву про зняття своєї кандидатури

Політики подали звернення до ЦВК про відмову від балотування 7 березня, в останній день, коли Центрвиборчком приймав такі заяви.

Як повідомлялося, чергові вибори Президента призначені на 31 березня 2019 року. ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації кандидатів на пост Глави держави - усього були зареєстровані 44 кандидати.

Читайте також: ЦВК скасувала реєстрацію Кривоноса кандидатом у президенти

Раніше ЦВК скасувала реєстрацію кандидатами у Президенти мера Львова Андрія Садового та заступника командувача Сил спеціальних операція Сергія Кривоноса.