Міжнародний книжковий ярмарок розпочинається в Абу-Дабі за участі українських видавництв

Фото

У столиці ОАЕ розпочинає роботу міжнародний книжковий ярмарок Abu Dhabi International Book Fair, на якому представлені чотири українських видавництва.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України в ОАЕ у Facebook.

«24 квітня, починає свою роботу найбільший регіональний книжковий ярмарок Abu Dhabi International Book Fair. Цього року, вдруге за сприяння Посольства, у ярмарку візьме участь українська делегація, координатором якої виступить державна установа «Український інститут книги», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на національному стенді буде представлено 4 українські видавництва: видавничий дім “Освіта”, “Нора-Друк”, “Видавництво Анетти Антоненко” й “Підручники і посібники”.

Посол України в ОАЕ Юрій Полурез зустрівся 23 квітня у приміщенні Посольства з членами української делегації: Русланом Мироненком, Юлією Лактіоновою, Миколою Кравченком, Елеонорою Сімоновою та Анеттою Антоненко, які щиросердно  подарували частину з привезених ними книжок учням українських шкіл вихідного дня у м.Абу-Дабі та м.Дубай.

У ході зустрічі були обговорені шляхи покращення співпраці та взаємодії з організаторами Abu Dhabi International Book Fair, а також перспективи виходу українських книговидавців на ринок ОАЕ.

Ярмарок триватиме з 24 по 30 квітня, з 9:00 до 22:00 (у п'ятницю - з 16:00 до 22:00) в Abu Dhabi National Exhibitions Company - ADNEC.

Вхід: вільний. Стенд України: 08-B52.

У диппредставництві запрошують всіх бажаючих відвідати український стенд та підтримати нашу делегацію.

Фото: сторінка Українська громада Абу-Дабі | Ukrainian Community in Abu Dhabi, сторінка Embassy of Ukraine in the UAE, Yulia Laktionova - у Facebook