Діаспоряни та дипломати представили Україну на фестивалі в Азербайджані

Фото

Українські дипломати та представники організації «Українська громада імені І.Франка у м.Сумгаїт» представили Україну на міжнародному фестивалі в Азербайджані.

Про це йдеться на сторінці Посольства України в Азербайджанській Республіці у Facebook.

«18 квітня 2019 року Посольство України в Азербайджанській Республіці спільно з членами діаспорської організації «Українська громада імені І.Франка у м.Сумгаїт» взяло участь у 8-му Щорічному міжнародному фестивалі, організованому університетом @ADAUniversity для дипломатичних місій в АР», - йдеться у повідомленні.

На фестивалі Посольство представило український стенд, на якому демонструвались фото- і відеоматеріали щодо сучасної України. Серед учасників фестивалю було організовано розповсюдження друкованої продукції (українсько-азербайджанські розмовники і словники тощо). Також керівництву університету ADA було презентовано інформаційно-довідкове видання з історії української дипломатії «Український дипломатичний календар».

Під час проведення культурного перформансу відбувся виступ членів діаспорської організації «Українська громада імені І.Франка у м.Сумгаїт» Л.Ісмаілової і Л.Алієвої, які виконали українську пісню «Одна калина».

Фото: сторінка Посольствв України в Азербайджанській Республіці у Facebook