Світова федерація українських жіночих організацій святкує своє 70-річчя

Фото

Ювілейний бенкет з нагоди 70-річчя Світової федерації українських жіночих організацій (СФУЖО) відбудеться 24 березня у Торонто.

Про це повідомляється на сторінці події у Facebook.

«Світова федерація українських жіночих організацій запрошує українську громадськість, а зокрема жіноцтво, долучитися до відзначення 70-ліття СФУЖО під час ювілейного бенкету, який відбудеться 24 березня 2019 р. у Торонто, в бенкетному залі “Княжий двір” ресторану “Золотий лев”. Початок о 15:00», - йдеться у повідомленні.

У рамках заходу Марта Кичоровська Кебало представить виступ про історію СФУЖО разом з фото. Відбудеться вшанування провідних українських жінок з мережі СФУЖО. Запланована також культурна програма.

Зазначається, що квитки можна придбати у Галини Винник (тел. - 647 713 6257) в Кредитовій спілці БУДУЧНІСТЬ за адресою: 2280 Bloor St W Toronto, а аткож у ресторані “Золотий лев”: телефон 416 252 3456, адреса: 15 Canmotor Ave, Etobicoke.

СФУЖО вже отримує привітання з нагоди ювілею. Зокрема, вітальний лист Федерації надіслало українське Об'єднання жінок "Просвіта" в Аргентині.

Як повідомлялося, СФУЖО – це світова надбудова, що об’єднує 30 огранізацій в 17-ти країнах світу на 4 континентах. Федерація докладає усіх зусиль, щоб зберегти українську мову, культуру, ідентичність, підсилити знання української історії та соціальної традиції та підтримати розвиток стабільної, демократичної, незалежної України.

Працюючи у різних напрямках - громадських, релігійних, культурних, осаітніх, іміграційних та гуманітарних – СФУЖО також представляє інтереси української спільноти на міжнародній арені, в ООН.

Президеном Федерації наразі є Анна Кісіль.

Фото: сторінка Світової федерації українських жіночих о рганізацій у Facebook, сторінка PROSVITA Asociación Ucrania de Cultura у Facebook