У Дубаї покажуть балет «Спляча красуня» від Національної опери України

Анонс

Балет «Спляча красуня» від Національного академічного театру опери та балету України ім.Т.Г.Шевченка покажуть у Дубайській опері 26-27 квітня.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України в ОАЕ у Facebook.

«За сприяння Посольства в ОАЕ відбудуться гастролі балетної трупи та оркестру Національного академічного театру опери та балету України ім.Т.Г.Шевченка! 26-27 квітня 2019 р. у Дубайській опері буде показаний балет П.І.Чайковського «Спляча красуня» в постановці народного артиста України Віктора Литвинова», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що гастрольний колектив на чолі з генеральним директором-художнім керівником Національної опери України Петром Чуприною складатиметься зі 130 осіб,у тому числі 52 солістів та артистів балету, 58 артистів оркестру тощо.

У гастрольних виставах братимуть участь провідні солісти балетної трупи театру: народний артист України Денис Недак, заслужені артисти Наталія Мацак, Анастасія Шевченко, Олексій Потьомкін, Ян Ваня. Оркестром керуватиме головний диригент театру, народний артист України Микола Дядюра.

«Ця вистава має стати унікальною подією і справжнім святом для любителів балету, тож запрошуємо всіх охочих!», - зазначається у повідомленні.

Фото: сторінка Embassy of Ukraine in the UAE у Facebook