Українців у Чикаго запрошують на вечір-реквієм та панахиду на вшанування Небесної Сотні

Анонс

Вечір-реквієм та панахида з нагоди вшанування 5-ї річниці загибелі Небесної Сотні відбудуться у Чикаго 22 та 24 лютого відповідно.

Організатори заходів запрошують українську громаду віддати шану Героям, повідомляється на сторінках заходів у Facebook.

«Шановні друзі! Запрошуємо усіх учасників Революції Гідності та українську громаду на вечір-реквієм "Герої не вмирають!" у пам'ять про Небесну Сотню і тих, хто віддав своє життя за Україну. Вечір відбудеться 22 лютого в Українському національному музеї м.Чикаго, о 19:00», - йдеться у Facebook.

У програмі заходу - спогади учасників Майдану, акція «100 свічок пам'яті», демонстрація відеоматеріалів та виставка фотографій з Майдану Віктора Гурняка - українського фотокореспондента, військовика, пластуна, який загинув у 2014 р., боронячи Україну в російсько-українській війні.

«Вшануймо Героїв Небесної Сотні та усіх тих, хто став на захист України!», - закликали організатори заходу - Генеральное консульство України в Чикаго,  Український конґресовий комітет Амерки – відділ в Іллінойсі, Український національний музей у Чикаго.

Панахиду  за загиблими Героями Небесної Сотні відслужать у Чикаго 24 лютого біля пам’ятника Небесній Сотні та Героям України.

«Генеральне Консульство України в Чикаго, Український Конґресовий Комітет Америки – відділ в Іллінойсі,  та Український Національний Музей запрошують разом вшанувати пам'ять Небесної Сотні і тих, хто віддав своє життя за Україну», - йдеться на сторінці події у Facebook.

Панахида за загиблими Героями України відбудеться 24 лютого о 13:00 год. біля пам’ятника Небесній Сотні та Героям України, що знаходиться біля Української православної церкви св. Андрія Первозваного за адресою 300 Army Trail Rd, Bloomingdale, IL.