Апеляція ВАКС підтвердила стягнення у дохід держави активів колаборанта Балицького

Апеляція ВАКС підтвердила стягнення у дохід держави активів колаборанта Балицького

Укрінформ
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду підтвердила рішення першої інстанції, яким було стягнуто в дохід держави майно так званого “голови адміністрації" Запорізької області Євгена Балицького та його родичів.

Як передає Укрінформ, відповідна інформація оприлюднена на сайті суду.

“АП ВАКС, сьогодні 10 травня, розглянула апеляційну скаргу Міністерства юстиції України на рішення ВАКС від 23.04.2024, яким частково задоволено адміністративний позов Мін’юсту до колишнього народного депутата України, очільника окупаційної адміністрації Запорізької області, а також до його батька та сина, які співпрацюють з державою-окупантом", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за результатами розгляду колегія суддів АП ВАКС залишила без змін рішення ВАКС, яким стягнуто у дохід держави активи, зокрема три квартири, житловий будинок та дві земельні ділянки, чотири легкових автомобілі, п’ять літаків, саморобне туристичне судно, кошти на банківських рахунках, частки у дев’ятьох компаніях..

Читайте також: У ГУР прокоментували підрив колаборанта у Бердянську

Постанова набрала законної сили з моменту проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Міністерство юстиції України подало позов до ВАКС про застосування санкцій до родини Балицького, які співпрацюють із російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-