У Буенос-Айресі через аварію на залізниці травмувалися щонайменше 90 людей

У Буенос-Айресі через аварію на залізниці травмувалися щонайменше 90 людей

Укрінформ
У столиці Аргентини пасажирський потяг зіткнувся з порожнім вагоном, який стояв на колії, і зійшов з рейок, внаслідок чого щонайменше 90 людей отримали поранення.

Про це повідомляє АР, передає Укрінформ. 

Потяг прямував з Буенос-Айреса у п'ятницю близько 10:30 ранку за місцевим часом до північного передмістя, коли різався у пустий вагон і зійшов з рейок на мосту в районі Палермо, повідомили представники служби безпеки. Влада заявила, що поки не зрозуміло, чому порожній вагон опинився на рейках, проводиться розслідування.

Мер Буенос-Айреса Хорхе Макрі, який прибув на місце аварії, заявив, що у влади "недостатньо інформації про технічні причини аварії". 

У міській службі з надзвичайних ситуацій повідомили, що рятувальники допомогли 90 людям, які опинилися під уламками поїзда. Десятки постраждалих отримали допомогу на місці події, а 30 осіб були доправлені до лікарень.

Читайте також: В Аргентині страйкують через реформи президента - зупинився транспорт, не працюють магазини

Рух на залізничній лінії було призупинено на час проведення заходів. 

Як повідомляв Укрінформ, на північному заході Камбоджі потяг врізався в автобус на залізничному переїзді, внаслідок аварії постраждали 45 людей, п'ятеро з них у тяжкому стані.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-