У Кишиневі змінюють правила доступу в аеропорт

У Кишиневі змінюють правила доступу в аеропорт

Укрінформ
В аеропорт Кишинева з 1 до 16 травня пускатимуть лише пасажирів, які мають посадкові квитки. Такий крок продиктований вимогами безпеки на летовищі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NewsMaker, посилаючись на заяву очільника Прикордонної поліції Молдови Руслана Галушки.

«З 1 травня ми змінюємо правила доступу в аеропорт Кишинева. В аеропорт зможуть потрапити лише громадяни із посадковими квитками. Усі інші, включаючи зустрічаючих, повинні будуть очікувати їх за межами аеропорту», – сказав Галушка.

Читайте також: Літак Finnair не зміг приземлитися в Естонії через електронні перешкоди з боку РФ

У Прикордонній поліції зазначили, що нові правила діятимуть на летовищі молдовської столиці до 16 травня. Доступ до терміналу аеропорту буде дозволений лише для пасажирів, співробітників аеропорту, а також членів екіпажу повітряного судна. Подорожуючих будуть допускати в аеропорт лише за надання квитка та проїзного документа, які перевірятимуться службою безпеки.

«Після цієї процедури пасажир пройде реєстрацію, перевірку співробітниками служби безпеки, потім перевірку документів і митний контроль. Після цього пасажир буле очікувати рейсу в залі очікування», – пояснили прикордонники.

Читайте також: Аеропорт Кишинева евакуювали через загрозу вибуху

Про перегляд процедури прикордонного контролю та реєстрації пасажирів в аеропорту Кишинева громадяни були попереджені 25 квітня. Мандрівників закликали прибувати на летовище за три години до вильоту, щоб встигнути пройти усі необхідні процедури.

Зазначається, що впродовж останнього тижня повідомлення про замінування аеропортів та літаків почастішали, однак в усіх випадках інформація про закладені бомби виявилась неправдивою.

Як повідомлялося, у Кишиневі з будівлі аеропорту 21 квітня евакуювали пасажирів та персонал через загрозу вибуху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-