У Британії рідкісну колекцію ляльок Барбі продали на аукціоні за майже $3 тисячі

У Британії рідкісну колекцію ляльок Барбі продали на аукціоні за майже $3 тисячі

Фото
Укрінформ
На аукціоні у британському графстві Кент приватну колекцію рідкісних ляльок Барбі продали за 2 320 фунтів стерлінгів (понад 2 890 доларів США).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС.

Чотири ляльки були виставлені на продаж аукціонним домом Canterbury Auction Galleries у суботу разом із іншими предметами колекціонування, включаючи картки із покемонами та сумка із іграшками Happy Meal.

Також виставили ілюстрації тушшю і аквареллю англійського художника та лялькового майстра Пітера Фірміна.

Лялька Марії Антуанетти пішла з молотка за найвищу ціну серед усієї колекції – за 640 фунтів стерлінгів (майже 800 доларів). Лялька королеви Єлизавети І була продана за 600 фунтів стерлінгів (майже 750 доларів).

Фігурку, яка зображає італійську імператрицю Жозефіну, та ляльку Барбі «Красуня-вампір із привидами» продали за 540 фунтів стерлінгів кожну (понад 670 доларів).

Загальна вартість усіх проданих на аукціоні іграшок і картин удвічі перевищила очікування і сягнула 12 280 фунтів стерлінгів (понад 15 231 долар США).

Читайте також: Харлан продала на аукціоні унікальну ляльку Барбі, щоб зібрати гроші на реабілітацію військових

Розпродаж лялькової колекції тривав три дні.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці серпня минулого року іменну ляльку Барбі, що належала українській олімпійській чемпіонці з фехтування Ользі Харлан, продали на аукціоні за $10 400.

Фото: Canterbury Auction Galleries

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-