У штаті Меріленд оголосили надзвичайну ситуацію після обвалу мосту

У штаті Меріленд оголосили надзвичайну ситуацію після обвалу мосту

Укрінформ
Губернатор американського штату Меріленд Вес Мур оголосив надзвичайну ситуацію через обвал мосту Френсіса Скотта Кі в Балтіморі.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у соцмережі Х.

«Я оголосив надзвичайну ситуацію тут, у Меріленді, і ми працюємо з міжвідомчою командою, щоб швидко розгорнути федеральні ресурси адміністрації Байдена», - написав Мур.

Він додав, що його Офіс перебуває на зв’язку з міністром транспорту США, мером Балтімора та місцевими рятувальними службами.

CNN зазначає, що профільні служби вранці дістали з води двох людей, з яких одну особу доставили до лікарні у важкому стані.

Нині рятувальники шукають щонайменше ще 7 людей, які впали у воду після обвалу мосту. Однак ця кількість ще може збільшити з огляду на масштаб інциденту.

Температура води становить 9 градусів за Цельсієм.

Читайте також: В Індії відкрили найдовший у країні морський міст

Як повідомляв Укрінформ, в ніч на вівторок міст Francis Scott Key Bridge в американському місті Балтімор (штат Меріленд) обвалився після того, як в нього врізався вантажний контейнеровоз.

Сам міст, який був названий на честь Френсіса Скотта Кі, автора американського національного гімну «The Star-Spangled Banner», відкрили у 1977 році.

Фото: Al Drago/Bloomberg/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-