ЦАХАЛ каже, що більшість затриманих у лікарні в Газі - члени «Ісламського джихаду» й ХАМАСу

ЦАХАЛ каже, що більшість затриманих у лікарні в Газі - члени «Ісламського джихаду» й ХАМАСу

Укрінформ
В Армії оборони Ізраїлю заявили, що серед близько 800 підозрюваних у тероризмі, затриманих у лікарні «Шифа» в Газі, 480 є членами палестинського угруповання «Ісламський джихад» та руху ХАМАС.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Times of Israel.

Окрім цього, за даними ЦАХАЛ, ізраїльські війська виявили об’єкти інфраструктури, що належать терористичним угрупованням, та склади зі зброєю.

Водночас винищувачі ізраїльських військово-повітряних сил завдали ударів по 65 цілях у північній та центральній частинах Гази. Серед цілей були, зокрема, тунель і будівлі, які використовувалися бойовиками ХАМАСу, а також інші об’єкти інфраструктури, зазначили в ЦАХАЛ.

Також під час удару в Хан-Юнісі на півдні Гази був уражений об’єкт, що використовувався терористичним угрупованням як плацдарм, повідомили в Армії оборони Ізраїлю. Ще один удар був завданий ізраїльським літаком по будівлі у Бейт-Хануні, яка, за твердженням військових, становила загрозу військам.

Читайте також: Ізраїль може почати наступ на Рафах без підтримки США - Нетаньягу

Крім того, бійці бригади «Нахаль» у центральній частині Гази ліквідували кількох бойовиків ХАМАСу та здійснили рейд на цех з виробництва безпілотників.

На півдні Гази 7-ма бронетанкова бригада ліквідувала кількох бойовиків ХАМАСу, сапери знищили ракетну установку, а літак завдав удару по об’єктах інфраструктури угруповання, додали в ЦАХАЛ.

Як повідомляв Укрінформ, 23 березня Армія оборони Ізраїлю заявила, що знищила понад 170 бойовиків і захопила 800 підозрюваних у тероризмі під час операції проти ХАМАСу в лікарні «Шифа» у місті Газа.

Фото: Yonatan Sindel/Flash90 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-