Суд у кримінальній справі проти Трампа відклали на місяць

Суд у кримінальній справі проти Трампа відклали на місяць

Укрінформ
Суд відклав слухання у кримінальній справі щодо виплати порнозірці грошей за мовчання колишнім президентом США Дональдом Трампом.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише Fox News.

“Суддя у п’ятницю відклав на 30 днів слухання у кримінальній справі проти Дональда Трампа стосовно “грошей за мовчання”, аби дати його захисту час на ознайомлення із великою кількістю нещодавно отриманих від попередніх федеральних розслідувань доказів стосовно цієї справи”, - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що слухання спершу мали розпочатися 25 березня, тож тепер відбудуться не раніше кінця квітня. “Адвокати Трампа хотіли отримати відстрочку на 90 днів або взагалі зняття обвинувачень з експрезидента, стверджуючи, що у “процесі виявлення”, коли обидві сторони обмінювалися доказами, були допущені порушення. Сторона захисту вважає, 30-денну відстрочку “недостатньою”, - стверджує Fox News.

Читайте також: Суд відмовив Трампу у знятті звинувачень щодо неналежного поводження з секретними документами

Зауважимо, що кримінальна справа має щонайменше 104 тисяч сторінок, однак захист поки мав доступ лише до 74 тисяч.

Як повідомляв Укрінформ, у цій кримінальній справі проти Дональда Трампа висунуто офіційні обвинувачення за 34 пунктами. Вони стосуються фальсифікації документів з метою виплати порнозірці Стормі Деніелс винагороди за мовчання перед виборами 2016 року. Трамп не визнав себе винним ані в цій, ані в інших справах.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-