Соратникам Навального відмовляють у наданні приміщення для прощання з опозиціонером

Соратникам Навального відмовляють у наданні приміщення для прощання з опозиціонером

Укрінформ
Соратники Навального поки що не змогли знайти приміщення, де могло б відбутися прощання з Олексієм Навальним.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в соцмережі Хпрессекретар політика Кіра Ярмиш.

«Відучора ми шукаємо приміщення, де можна провести прощання з Олексієм. Ми обдзвонили більшість приватних та державних ритуальних агенцій, комерційних майданчиків та похоронних залів. Десь кажуть, що приміщення зайняте. Десь відмовляються при згадці прізвища “Навальний”. В одному місці нам прямо сказали, що ритуальним агенціям заборонили з нами працювати», - пише Ярмиш.

Таким чином, вона констатує, що «за добу пошуків приміщення для прощання немає» і пошук триває.

Напередодні, 26 лютого, Ярмиш повідомила, що соратники Навального шукають приміщення для публічного прощання з політиком, яке планується провести наприкінці цього робочого тижня. Вони закликала зв'язатися із соратниками політика тих, хто має придатне для прощання приміщення.

Читайте також: Соратники Навального планують провести публічне прощання з ним до 1 березня

Як повідомлялося, 16 лютого управління ФСВП у Ямало-Ненецькому автономному окрузі заявило, що Олексій Навальний помер у колонії «Полярний вовк». Тіло політика віддали його матері лише через дев'ять днів. Людмила Навальна повідомила, що від неї вимагали поховати сина таємно та без публічного прощання. Виконувати ці вимоги вона відмовилася.

Передбачається, що Навального буде поховано на одному з московських цвинтарів, але дату і місце похорону поки не оголошено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-