У Туреччині масштабна пожежа пошкодила 18 підприємств та офісів

У Туреччині масштабна пожежа пошкодила 18 підприємств та офісів

Укрінформ
Унаслідок пожежі, яка сталася сьогодні в промисловій зоні Адани, що на південному сході Туреччини, від вогню постраждали 18 підприємств та офісів.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Medya Gazete.

“Пожежу, яка спалахнула на підприємстві з переробки сміття і поширилася на прилеглі підприємства та офіси, взято під контроль. Тривають охолоджувальні роботи. Загалом від вогню постраждали 18 підприємств та робочих місць”, - йдеться у повідомленні.

Губернатор провінції Адана повідомив, що швидкому поширенню вогню сприяло те, що одне із підприємств, яке було в зоні пожежі, виробляло колонью (традиційний турецький одеколон для дезінфекції рук).

“Серед підприємств, пошкоджених вогнем, було одне з виробництва колоньї. Коли резервуари з летючими речовинами та спиртом на підприємстві вибухають, поширення вогню на інші промислові зони прискорюється”, - пояснив губернатор провінції Сюлейман Ельбан.

До гасіння пожежі було залучено гелікоптери, пожежні машини, вогнемети та водовози. Пожежники взяли вогонь під контроль, що зменшує ризик ще поширення вогню.

Читайте також: Внаслідок вибуху у турецькому порту пошкоджені 13 елеваторів

“Єдине, що радує, це те, що ми не маємо жодних втрат чи поранених”, - сказав губернатор.

На місці пожежі проводяться охолоджувальні роботи та ведуться роботи зі встановлення причини пожежі.

Як повідомляв Укрінформ, потужний вибух стався сьогодні на елеваторі в турецькому порту Деріндже, що на Мармуровому морі в провінції Коджаелі, на північному заході країни.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-