Ізраїльські війська вбили двох палестинських бойовиків

Ізраїльські війська вбили двох палестинських бойовиків

Відео
Укрінформ
Двоє палестинських бойовиків, підозрюваних у нещодавньому нападі на Західному березі річки Йордан, були вбиті ізраїльськими військами під час рейду в суботу на табір біженців Нур-Шамс.

Як передає Укрінформ, про оце повідомляє The Times of Israel.

"Солдати і співробітники прикордонної поліції під прикриттям увійшли в табір поблизу міста Тулькарм, щоб заарештувати кількох підозрюваних у причетності до стрілянини у вівторок біля поселення Авней-Хефец на Західному березі річки Йордан, в результаті якої одна людина отримала легке поранення", - повідомили у спільній заяві Армія оборони Ізраїлю і поліція.

Зазначається, що двоє нападників були застрелені після спроби втечі з місця події. Пізніше поліція опублікувала відео, на якому видно, як озброєних чоловіків застрелили, коли ті намагалися втекти через дах.

Їх ідентифікували як Хамза Джаміль Харюш і Самер Салах аш-Шафі, обом 22 роки.

Чоловіки входили до так званого "Тулькармського батальйону", нового слабо організованого крила терористичного угрупування "Палестинський ісламський джихад" на Західному березі річки Йордан.

Читайте також: Ізраїль заарештував рахунки Binance, які пов’язані з «Ісламською державою» і ХАМАС

Як повідомляв Укрінформ, армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) провела військово-повітряну операцію, завдаючи прицільних ударів по Сектору Гази, звідки у вівторок на ізраїльську територію прилетіли ракети.

Фото: Israel Police

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-