Кім Чен Ин вперше показав свою доньку

Кім Чен Ин вперше показав свою доньку

Відео
Укрінформ
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин вперше показав світові свою доньку на фотографіях перед запуском найбільшої балістичної ракети країни, проведеним напередодні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters із посиланням на північнокорейське державне інформаційне агентство KCNA.

На оприлюдненому відео Кім разом із донькою оглядає перед запуском ракету, яка може нести ядерне озброєння.

Присутність доньки Кіма на цьому випробуванні стала несподіванкою, оскільки про її існування в Пхеньяні раніше ніколи публічно не повідомляли.

Несподівана поява доньки разом із Кімом, вважають аналітики, може вказувати на початок підготовки керівництва тоталітарною державою до передачі влади четвертому поколінню Кімів і ядерна зброя буде частиною цієї спадщини.

KCNA не назвало ім’я дівчини, яка тримається за руку зі своїм батьком, коли вони дивляться на масивну ракету.

«Це перший випадок, коли ми бачили доньку Кім Чен Ина на публічному заході», - сказав у коментарі Reuters експерт американського Центру Стімсона Майкл Медден.

Він додав, що це дуже важливо і демонструє високий ступінь відчуття комфорту з боку Кім Чен Ина, якщо він виводить доньку на публіку в такий спосіб.

Вважається, як кажуть експерти, що у Кіма є троє дітей, дві дівчинки та хлопчик.

У 2013 році зірка американського баскетболу Денніс Родман сказав, що у Кім народилася «дитинка» на ім’я Джу Ае. Після поїздки до Північної Кореї того року Родман розповів The Guardian, що провів час із Кімом та його родиною і тримав дитину на руках.

На думку Меддена, Джу Ае може бути 12-13 років, а це означає, що через чотири-п’ять років вона готуватиметься до вступу в університет або йтиме на військову службу.

«Це означатиме, що вона буде освічена та навчена стати лідером. Вона може зайняти посаду головного лідера, або стати радником і закулісним гравцем, як її тітка», - сказав він.

Північна Корея ніколи не оголошувала, хто буде наступним після Кім Чен Ина лідером, якщо той стане недієздатним, а зважаючи на брак відомостей про його дітей, аналітики припускають, що його сестра та близьке оточення можуть стати регентами, поки наступник не досягне необхідного для вступу на посаду віку.

«Поява доньки лідера на цій події може свідчити про спадковість у четвертому поколінні, а її присутність є сигналом для місцевих еліт», - зазначив Медден.

Читайте також: Режим КНДР припинить існувати, якщо застосує ядерну зброю – США й Південна Корея

Як повідомляв Укрінформ, Північна Корея зранку п’ятниці запустила міжконтинентальну балістичну ракету у бік Японського моря. За попередньою інформацією, це могла бути міжконтинентальна балістична ракета Hwasong-17, аналогічну якій випробовували 3 листопада, однак тоді запуск був невдалим. Вважається, що це найпотужніша з ракет, її можлива дальність до 15 тисяч кілометрів.

У цьому зв’язку США в п’ятницю запланували термінові переговори з лідерами Японії, Південної Кореї, Австралії, Нової Зеландії й Канади.

Фото: KCNA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-