Активісти вимагали у МЗС Німеччини відповісти, що не так з сучасною дипломатією

Активісти вимагали у МЗС Німеччини відповісти, що не так з сучасною дипломатією

Фото, відео
Укрінформ
Українські активісти з об’єднання молодих українців у Німеччині - Vitsche - разом з іранськими, грузинськими, сирійськими друзями провели 16 листопада акцію перед МЗС ФРН у Берліні на тему «What’s wrong with diplomacy?» («Що не так з дипломатією?»).

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Темою акції стало «What’s wrong with diplomacy?» («Що не так з дипломатією?»). Організатори переконані, що міжнародні інституції, такі як G20 (а по факту G19), ООН, МАГАТЕ, Червоний Хрест не можуть впоратися зі завданнями, для вирішення яких були створені.

Читайте також: Ядерне божевілля навколо ЗАЕС має зупинитися – Бербок

«Ми вимагаємо реорганізації дипломатичних відносин міжнародної спільноти, оскільки вони не працюють. Ми це бачимо по ситуації в Україні: міжнародна спільнота не може вплинути на те, що росія продовжує вбивати, гвалтувати катувати наших рідних і близьких. Місія МАГАТЕ, яка мала б слідкувати за ядерною безпекою, не впоралася з цим завданням, Міжнародна організація Червоного Хреста не впоралася зі своїм завданням, не допоміг людям у Маріуполі, Херсоні та інших місцях», - говорили організатори.

Активісти провели акцію перед німецьким МЗС // Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

Читайте також: ЄС має посилити допомогу Україні напередодні зими - Бербок

Учасники вимагали від політиків та міжнародної спільноти «припинити використовувати кров як валюту» - щоб репресивні та расистські агресорські режими більше не отримували вільних переговорів та поступок.

Читайте також: Шольц на саміті G20: росія мусить припинити війну

Вони вигукували гасла проти будь-яких переговорів з тоталітарними режимами, проти домовленостей за рахунок принципів, за свободу та демократію.

На вшанування пам’яти жертв злочинних режимів та диктатур учасники акції запалили свічки.

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-