Wizz Air закриває базу у Молдові через війну в Україні

Wizz Air закриває базу у Молдові через війну в Україні

Укрінформ
З 1 грудня авіакомпанія Wizz Air закриває свою базу в Кишиневі у зв'язку з війною в Україні та ризиком нестабільності повітряного простору Молдови. 

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Newsmaker.

Як ідеться у пресрелізі лоукостера, компанія, вивчивши всі ризики в регіоні та загрозу закриття повітряного простору Молдови, переглянула графік польотів узимку.

У пресслужбі Кишинівського аеропорту також повідомили, що Wizz Air оголосила про зміни в зимовому розкладі.

"Усім пасажирам, які купили квитки на цей період, пропонується відвідати офіційний вебсайт компанії, щоб переглянути варіанти рейсів або зв'язатися з представниками авіакомпанії для отримання більш детальної інформації", - зазначили в аеропорту.

Читайте також: Дали задню: Wizz Air відмовився від планів поновити рейси до москви

В Органі цивільної авіації уточнили, що Wizz Air як і раніше виконуватиме рейси в/з Кишинівського аеропорту. Зміниться лише операційна база, через що можуть скасувати рейси за деякими напрямками та/або скоротити частоту польотів.

Читайте також: Turkish Airlines скасувала всі польоти до росії та білорусі до кінця 2022 року

Як повідомив телеграм-канал runway09.aviation, протягом останніх тижнів літаки авіакомпанії на ніч відлітали в Ясси з міркувань безпеки.

10 жовтня три російські ракети пролетіли над повітряним простором Молдови. Ці ракети зафіксували в районах Рибниці, Сорок і Флорешт. Як заявили в міноборони, ракети, які полетіли в Україну, становили загрозу для інфраструктури Молдови і, зокрема, для цивільних літаків, які пролітають над повітряним простором країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-