На півдні Австрії внаслідок негоди загинули п'ятеро людей

На півдні Австрії внаслідок негоди загинули п'ятеро людей

Укрінформ
Внаслідок шторму на півдні Австрії, який спричинив, зокрема, повалення дерев, у четвер загинули п’ятеро людей, включаючи дві дитини.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Austria Presse Agentur.

"Шторм у четвер у Каринтії та Нижній Австрії забрав життя п’ятьох людей, двоє маленьких дівчаток загинули в долині Лаванталь, ще троє мандрівників загинули у районі Шайббс через падіння дерев", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раптовий шторм у Лаванталі повалив дерева у закладі відпочинку біля озера, де перебувало близько 300 людей. У результаті поранення отримали 16 осіб, у тому числі семеро дітей, дві дівчинки віком три та вісім років померли. У районі Шайбсс загинули три жінки, яких у складі групи з п’яти осіб шторм застав під час гірської прогулянки, поваливши ряд дерев, одне з яких упало на мандрівників.

Унаслідок негоди також було повалено лінії електропередач, що призвело до того, що тисячі домогосподарств залишилися без світла. Іншим результатом цього стало припинення роботи австрійської залізниці на півдні країни у федеральних землях Каринтія, Штирія та Тіроль.

Сильні дощі у п’ятницю продовжувалися на заході Австрії, зокрема, у федеральній землі Форарльберг, де зафіксовано підтоплення домівок у низці районів.

Читайте також: Негода наробила лиха у Парижі: місто підтопило, порушена робота метро і залізниці

Як повідомляв Укрінформ, в Італії сильний вітер у четвер, 18 серпня, спричинив загибель двох людей.

Фото: APA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-