Російський телеканал «Дождь» заявив про припинення мовлення

Російський телеканал «Дождь» заявив про припинення мовлення

Укрінформ
Телеканал «Дождь» тимчасово припиняє роботу, заявила в його ефірі гендиректор Наталія Сіндєєва. Це стосуватиметься ефіру, трансляцій в YouTube та соціальних мережах.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляється на сайті телеканалу.

«Нам потрібні сили, щоб видихнути та зрозуміти, як працювати далі. Ми дуже сподіваємося, що ми повернемося в ефір і продовжимо роботу», - сказала Сіндєєва.

О 18:00 відбудеться прем'єра документального фільму про Дождь F@ck this Job режисера Віри Кричевської – однієї із засновниць Дождя.

Дождь працював з квітня 2010 року. Його запуск вважався однією з прикмет «ліберальних поглядів» Дмитра Медведєва, який тоді обіймав посаду президента РФ.

Сьогодні повідомлялося, що Рада директорів "Эха Москвы" прийняла рішення про ліквідацію радіоканалу та сайту цього медіа. Наразі, на вечір четверга, за межами РФ сайт та Ютуб-канал «Эха» продовжує працювати.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-