Сущенко привітав батька з днем народження через адвоката

Сущенко привітав батька з днем народження через адвоката

Укрінформ
Незаконно заарештований в РФ журналіст Укрінформу Роман Сущенко через адвоката передав вітання батькові – Володимиру Сущенко.

Про це Марк Фейгін, що побував сьогодні в СІЗО біля свого підзахисного, повідомив в інтерв'ю кореспонденту Укрінформу.

«У Володимира Полікарповича день народження 9 січня. Роман відіслав йому вітальну листівку. Але також просив передати привітання через мене. Він бажає батьку міцного здоров'я і вірити, що незабаром діждеться повернення сина», - сказав Фейгін.

За його словами, журналіст дуже турбується про своїх близьких. У зв'язку з цим знову було подано заяву, щоб він отримав право на телефонні дзвінки найближчим родичам.

Нагадаємо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

Термін тримання Сущенка під вартою було подовжено за рішенням Лефортовського суду до 30 січня 2017 року.

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Повністю інтерв'ю з Марком Фейгіним читайте найближчим часом на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-