У Москві 15 грудня оскаржуватимуть продовження арешту Сущенка

У Москві 15 грудня оскаржуватимуть продовження арешту Сущенка

Укрінформ
В Мосміськсуді 15 грудня відбудеться оскарження продовження арешту Романа Сущенка за рішенням Лефортовський суду до 30 січня.

Про це адвокат Сущенка Марк Фейгін написав у Твіттері. 

"Оскарження продовження арешту Романа Сущенка за рішенням Лефортовський суду до 30 січня 2017 року відбудеться в Мосміськсуді 15 грудня о 10.00".

Крім того, Фейгін написав у Твіттері про те, що "в п'ятницю, після великої, більш як тритижневої перерви відновлюються слідчі дії з Романом Сущенком у Лефортово".

Як повідомлялося, 5 грудня священик Української православної церкви Київського патріархату в Підмосков'ї Святослав Скороход заніс Роману Сущенку підписаний Патріархом Філаретом молитовник і продукти.

Нагадаємо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Сущенка неправомірно затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто обвинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву, зазначивши, що вона не відповідає дійсності.

Лефортовський суд Москви продовжив арешт незаконно затриманому журналістові Укрінформу до 30 січня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-