Фейгін скасував прес-конференцію в Укрінформі

Фейгін скасував прес-конференцію в Укрінформі

Укрінформ
У зв'язку з судом, який пройде в Москві над журналістом Романом Сущенком, його адвокат скасував прес-конференцію в Укрінформі, призначену на 28 листопада.

Про це Марк Фейгін пише в Твіттері.

"Приношу вибачення українським журналістам, але через суд Сущенка в Москві я змушений скасувати прес-конференцію у понеділок об 11.00", - написав він.

Нагадаємо, засідання у справі Сущенка 28 листопада відбудеться о 12.00 в Лефортовському районному суді, і пройде в закритому режимі.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було пред'явлено звинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву, зазначивши, що воно не відповідає дійсності.

27 жовтня Мосміськсуд відхилив апеляцію на утримання Сущенко під вартою. Чинний термін утримання його під вартою закінчується 1 грудня.

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-