Сущенку показали висновки експертизи ФСБ

Сущенку показали висновки експертизи ФСБ

Укрінформ
Адвокат неправомірно затриманого в Москві журналіста Укрінформу Романа Сущенка Марк Фейгін розповів про те, як його і його підопічного знайомили в Слідчому управлінні ФСБ з висновками експертизи.

Про це адвокат повідомив в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту Укрінформу.

"Зараз їду з цієї зустрічі. Істотною новою інформацією поділитися не можу. Ми з Романом писали клопотання щодо різних аспектів самої експертизи. Суто процесуальні деталі. Наше спілкування із цього приводу заздалегідь перенесено на понеділок, але ще можливі уточнення", - сказав Фейгін.

Він нагадав, що в понеділок планує бути в Києві, де саме обговорюватиме питання, пов'язані зі справою Сущенка. Тому адвокат не виключає, що в зустрічі у понеділок у Слідчому управлінні ФСБ з приводу експертизи братиме участь його колега.

Раніше повідомлялося, що захисникові під час проведення експертиз, призначених слідством, заборонили скористатися послугами фахівців.

Власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, порушуючи всі міжнародні правила, 30 вересня затримали в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. Сущенка тримають в СІЗО "Лефортово".

Московський суд заарештував Сущенка до 30 листопада, а 7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в "шпигунстві".

27 жовтня Мосміськсуд відхилив апеляцію на утримання журналіста під вартою.

Повністю інтерв'ю з Марком Фейгіним читайте на сайті Укрінформу.

Фото: Роман Цимбалюк FB

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-