Сущенко сам переодягнувся в тюремну робу - адвокат

Сущенко сам переодягнувся в тюремну робу - адвокат

Укрінформ
Адвокат журналіста Укрінформу, незаконно затриманого в Росії, Марк Фейгін заявив, що Роман Сущенко сам переодягнувся у тюремну робу.

Про це він по телефону розповів у п'ятницю в ефірі телеканалу "112-Україна".

"Коли я з ним зустрічався у вівторок, він був у своєму одязі, сьогодні він був у робі - це такий формений одяг, який видають у в'язниці. Він сказав, що просто переодягнувся. Під цим нічого такого не передбачалося", - сказав він.

Фейгін нагадав, що Сущенку вже принесли першу посилку. Заніс її український журналіст Роман Цимбалюк. Крім того, адвокат зазначив, що зараз процесом передачі посилок вже займається ціла група людей.

"У нього вже речі та гроші на рахунку є, тому я думаю, навряд чи якось можна використовувати його одяг для всіляких провокацій. Це вже зовсім якесь конспірологічне. Я думаю, навряд чи", - підкреслив Фейгін.

Раніше "Інформаційний спротив" з посиланням на джерело у Москві повідомив, що у Романа в СІЗО "Лефортово" забрали одяг, щоб використанням "акторів" зняти відео про якусь "шпигунську" діяльність кореспондента Укрінформу.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, порушуючи всі міжнародні правила, затримали у Москві 30 вересня і звинуватили у "шпигунстві", заявивши, що він є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР спростували звинувачення ФСБ, зазначивши, що це "абсолютно не відповідає дійсності".

Московський суд заарештував Сущенка до 30 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-