Фейгін каже, що передачами Сущенку займається Гальперін

Фейгін каже, що передачами Сущенку займається Гальперін

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін радить зв'язуватися з Марком Гальперіним з питання організації передач для журналіста Укрінформу Романа Сущенка, якого незаконно утримують в СІЗО «Лефортово» в Москві.

Про це Фейгін у п'ятницю написав у своєму Твіттері.

«З питання організації передач у в'язницю Лефортово в Москві для журналіста Романа Сущенка зв'язуйтеся з Марком Гальперіним«, - наголосив адвокат. 

Раніше Фейгін повідомив, що Роману Сущенку сьогодні внесуть в камеру передачу. З середи журналісту відправляють гроші на рахунок і замовляють книги.

Фейгін також наголосив, що зможе відвідати Сущенка в Лефортовському СІЗО в понеділок, 10 жовтня, а сьогодні побачить його у ФСБ на обвинуваченні.

Як відомо, в п'ятницю, 7 жовтня, власному кореспондентові Укрінформу Роману Сущенку буде пред'явлено обвинувачення. З моменту арешту до Сущенка не був допущений консул.

Власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, порушуючи всі міжнародні правила, затримали в Москві 30 вересня та обвинуватили в шпигунстві, заявивши, що він є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР спростували обвинувачення ФСБ, наголосивши, що це "абсолютно не відповідає дійсності".

Московський суд заарештував Сущенка до 30 листопада. 

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Марк Гальперін - відомий у Росії громадський активіст, організатор руху «За зміну влади».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-