Для підтримки Романа Сущенка відкрили рахунок

Для підтримки Романа Сущенка відкрили рахунок

Реквізити
Укрінформ
Для підтримки неправомірно затриманого ФСБ РФ власного кореспондента агентства "Укрінформ" Романа Сущенка відкрито гривневий рахунок. Кошти необхідні для забезпечення його потреб під час перебування у СІЗО "Лефортово" (придбання речей першої необхідності, теплого одягу, засобів особистої гігієни, книг, тощо).

Зазначимо, що пряме перерахування коштів за реквізитами, які надає Федеральна служба виконання покарань РФ, не передбачає міжнародного переказу коштів, тому в "Приват банку" було відкрито окремий гривневий рахунок на ім’я доньки Романа Сущенка – Юлії Романівни Сущенко. Усі кошти, які надходитимуть на цей рахунок, будуть конвертовані у російські рублі та перераховані на ім’я Романа Сущенка через банк на території РФ.

Таким шляхом Укрінформ 5 жовтня вже перерахував для Сущенка перший транш допомоги. На сьогодні для допомоги Роману силами агентства та друзів зібрано близько 15 тисяч гривень. Збір коштів триває.

Для перерахування коштів з-за кордону найближчими днями буде відкрито валютні рахунки у доларах та євро, їх реквізити – опубліковані на сайті Укрінформу.

Просимо зауважити, що Укрінформ не організовує збору та перерахування коштів жодним іншим способом, окрім вказаного.

Реквізити гривневого рахунку в "Приват банку":

Код ЄДРПОУ 14360570

МФО банку 305299

Рахунок одержувача - 29244825509100

Номер картки - 5168 7555 2881 6495

Ім’я одержувача - Сущенко Юлія Романівна

Реквізити валютного (долари, євро) рахунку в ОТП Банку рахунку:

Beneficiary: Yuliia Sushchenko

Account# 26203455203251

Beneficiary's bank: OTP Bank 43 Zhylyanska Str., Kyiv 01003

SWIFT code: OTPVUAUK

***

Нагадаємо, власного кореспондента "Укрінформу" Романа Сущенка у порушення всіх міжнародних правил затримали у Москві у п'ятницю, 30 вересня. Лише у другій половині дня 4 жовтня адвокат українського журналіста Марк Фейгін зміг потрапити до СІЗО Лефортове, де тримають Сущенка. На побачення йому дали лише 15 хвилин. Оцінюючи суть висунутих звинувачень, адвокат висловився доволі різко: "це ж фуфел!". Втім попри очевидну абсурдність ситуації, попри численні протести міжнародних організацій, Москва продовжує утримувати за гратами незаконно ув'язненого журналіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-