Фейгін знову

Фейгін знову "застряг" у черзі на вхід до Лефортово

Укрінформ
Адвокат Романа Сущенка Марк Фейгін другий день не може потрапити до Лефортово на зустріч з незаконно арештованим журналістом.

Про проблеми з проходом в СІЗО "Лефортово" адвокат написав у своєму Твіттері.

Кореспондентові Укрінформу адвокат повідомив: "Сиджу в тюрмі, чекаю черги на вхід. А до закриття СІЗО вже менше двох годин. Якщо мене другий день не пропустять до Романа Сущенка, вимагатимемо перенесення дачі показань. Не буде ніякого допиту без конфіденційної розмови з адвокатом підзахисного", - сказав Фейгін.

Він підкреслює, що в даному випадку зустріч не відбувається з вини влади: "Я другу добу просиджую в черзі з 8 ранку і до закриття. Що відбувається в цьому СІЗО – небачена ганьба. Тобто тепер уже бачена. І не мною одним. Поруч сидить адвокат Микити Білих".

Також Фейгін нагадав, що 7 жовтня будуть проводитися процесуальні дії за участю Романа Сущенка, в зв'язку з чим адвокат запрошується в СУ ФСБ до 14.30. Дано попередження, що у разі неявки адвоката Роману Сущенку буде надано "адвокат за призначенням".

Як повідомлялося раніше, власного кореспондента українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" у Франції Романа Сущенко неправомірно затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенко тримають в СІЗО "Лефортово" і звинувачують у "шпигунстві".

Насправді Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом Укрінформу у Франції - з 2010 року. Адвоката Фейгіна пропустили до підзахисного лише на 15 хвилин у вівторок, 4 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-