Платформа «Супермаркет рішень»  забезпечить комунікацію громад із владою та бізнесом

Платформа «Супермаркет рішень» забезпечить комунікацію громад із владою та бізнесом

Укрінформ
Асоціація малих міст України презентувала платформу “Супермаркет рішень”, яка забезпечить безперервний цикл комунікацій між місцевим самоврядуванням, владою, донорами та бізнесом.

Про це повідомив голова Асоціації малих міст України Павло Козирєв на презентації програми Українського будівельного конгресу у пресцентрі Укрінформу.

“Проблема відсутності якісної комунікації між урядом, місцевим самоврядуванням та бізнесом завжди була. Тож це наша спроба допомогти вирішити це питання і створити умови для системного та якісного діалогу”, - розповів Козирєв.

“Супермаркет рішень” працює за секціями для зручності пошуку рішень для громад. За словами розробників, це онлайн-скарбничка, де можна знайти відповіді на багато запитань.

Кожна секція присвячена окремому питанню, з яким стикаються представники громад у воєнний час - від обговорень реформ, до порад з відновлення ментального здоровʼя. Таким чином, зацікавлена особа має обрати потрібну секцію, після чого пройти реєстрацію на платформі та приєднатися до онлайн-конференції, на якій із залученням фахівців з теми відбуватиметься пошук конкретного рішення.

“З самого початку (до широкомасштабного вторгнення РФ - ред.) платформа виникла як можливість бізнесу комунікувати з громадами та владою. Впевнений, у рамках нашої ініціативи не лише громади зможуть знайти рішення своїх проблем, а й представники бізнесу презентують свої товари та послуги”, - зазначив голова Асоціації малих міст України.

Читайте також: Перспективи вступу України в ЄС посилили роль місцевого самоврядування - представники Євросоюзу

За його словами, річні обсяги муніципальних закупівель щороку сягають понад 10 млрд гривень. Ініціатива дозволить громадам зменшити ці витрати, знайшовши ефективніші бізнес-рішення.

Детальна презентація “Супермаркету рішень” відбудеться на Українському будівельному конгресі 15-16 травня у КВЦ “Парковий”. Окрім того, заплановано дискусійну панель за участю 200 мерів українських міст.

Фото: Євген Котенко, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-