У постраждалому від обстрілів селищі на Одещині відремонтували будинки на ₴7 мільйонів

У постраждалому від обстрілів селищі на Одещині відремонтували будинки на ₴7 мільйонів

Укрінформ
На відновлювальні роботи в селищі Чабанське Білгород-Дністровського району, де від російського обстрілу постраждали 69 домоволодінь, витрачено 7 млн грн.

Про це в Телеграмі повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер, передає Укрінформ.

За його словами, в селищі Чабанське від російського обстрілу, який стався 4 місяці тому, постраждали 69 будинків, тоді ж почалися й роботи з відновлення житла.

Кіпер зазначив, що 12 власників будинків отримали грошову допомогу в рамках програми «єВідновлення» на внутрішні ремонти. Власники двох зруйнованих будинків вирішили скористатися житловими сертифікатами.

Читайте також: Шмигаль розповів про економіку майбутнього: які галузі в пріоритеті

«На відновлювальні роботи витрачено 7 млн грн, ще на 3 млн грн планується придбання будинків людям, чиї домівки зруйновано вщент», - додав він.

За словами голови ОВА, наразі тривають роботи з відновлення чотирьох будинків. В них утеплюють фасади та облаштовують загороджувальні конструкції.

Кіпер зазначив, що ремонтно-відновлювальні роботи проходять за кошти обласного бюджету, територіальних громад і з допомогою Міжнародної організації ООН.

Читайте також: Ворог атакував Одещину дронами: пошкоджена припортова інфраструктура і житлові будинки

Як повідомляв Укрінформ, у Білгород-Дністровському районі внаслідок влучання ракети та падіння уламків збитих ракет постраждало шестеро людей, зокрема двоє неповнолітніх.

Фото ілюстративне, Харківська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-