На Харківщині відновлюють 62 об'єкти коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

На Харківщині відновлюють 62 об'єкти коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

Фото
Укрінформ
Харківській області цьогоріч з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділено на відновлення понад 1 мільярд гривень.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Відновлення пошкодженої ворогом інфраструктури залишається для нас однією з головних задач. Цьогоріч з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділено більш як 1 млрд грн на відновлення Харківщини», - написав очільник області.

Він зазначив, що наразі на ці кошти в області відновлюється 62 об'єкти інфраструктури. В пріоритеті – житловий фонд та соціальні будівлі. Зокрема, відновлюються багатоквартирні житлові будинки у Дергачах, Лозовій, Старому Салтові, Чугуєві та інших містах і селах області. Шість проєктів уже на завершальному етапі – це три багатоквартирні будинки у Старому Салтові та ще три - у Дергачах.

За словами Синєгубова, також тривають роботи з відновлення восьми закладів охорони здоров'я, чотирьох закладів освіти та двох адміністративних будівель. Це Обласна дитяча клінічна лікарня, Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Дергачі, а також амбулаторії, школи та адмінбудівлі у Старому Салтові, Руській Лозовій, Чугуєві та інших населених пунктах.

«Крок за кроком відновлюємо те, що зруйнували росіяни», - підкреслив керівник ОВА.

Читайте також: На Херсонщині вже відремонтували 460 приватних будинків у 26 громадах

Харківська область постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває та травмує цивільних жителів, руйнує житлові будинки, школи, лікарні, дитсадки та різні інфраструктурні об'єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-