На е-платформі DREAM відкрили інформацію про всі подані проєкти відбудови

На е-платформі DREAM відкрили інформацію про всі подані проєкти відбудови

Укрінформ
На платформі електронної екосистеми управління відновленням DREAM відтепер доступна інформація про всі проєкти відновлення, подані українськими громадами.

Про це повідомила заступниця міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Азархіна у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Цифрова система управління відбудовою відтепер доступна онлайн. Усі бачать все. Працюємо спільно з колегами в уряді, парламентом, регіональною та місцевою владою над якісним наповненням системи проєктами відбудови», - зазначила заступниця міністра.

Як повідомлялось, у травні в Україні запустили державну електронну екосистему DREAM. Вона надає можливість українцям контролювати кожен етап життєвого циклу проєкту відновлення – від реєстрації пошкоджень і руйнувань, до залучення фінансування, проведення закупівель та будівельних робіт. Система DREAM є «єдиним вікном» для всіх проєктів відбудови. Громади можуть створювати свої проєкти, презентувати їх міжнародним партнерам для залучення фінансових ресурсів, а також керувати процесом впровадження.

Читайте також: У DREAM зареєстрували понад 6 тисяч проєктів та ідей відбудови

Міжнародні організації завдяки DREAM зможуть обирати проєкти для фінансування через загальну «вітрину проєктів». Також з’являється можливість контролювати, як використовуються надані ними кошти. Наразі зареєстровано понад 6 тис. проєктів та проєктних ідей з відновлення.

Фото: Олександра Азархіна, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-