"Китайські Гаваї" стануть ближчими для українських туристів у травні

Укрінформ
Перший прямий рейс із Києва в місто Санья, розташоване на тропічному острові Хайнань, відбудеться 28 травня.

Про це заявили представники Управління з туризму, культури, спорту, телемовлення міста Санья і туристичний оператор Kompas, повідомляє ЦТС.

"Ніколи раніше Хайнань не був настільки близький українському туристу. Адже досі українці діставалися на острів рейсами з дозаправкою в Алмати. Понад рік велася підготовка до запуску прямих рейсів, але вже зараз всі домовленості досягнуті й на ринок надійшли пропозиції пакетних турів на прямому безпересадковому рейсі МАУ. Польоти будуть виконуватися на Boeing 767 (254 крісли). Очікується, що час в дорозі становитиме близько 11 години. Під час польоту пасажирам пропонуватиметься дворазове гаряче харчування ", - прокоментувала керівник відділу маркетингу Kompas Україна Олена Станкевич.

Читайте також: МАУ змінює структуру тарифів економ-класу

Польотна програма виконуватиметься раз на тиждень по вівторках. У жовтні в планах туристичного оператора збільшення частоти рейсів до двох разів на тиждень.

Хайнань прийнято називати "китайськими Гаваями", адже острів розташований на одній широті з Гаваями, має м'який тропічний клімат, умови для пляжного відпочинку й медичного туризму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-