Укрзалізниця запустить новий маршрут

Укрзалізниця запустить новий маршрут

Укрінформ
Укрзалізниця з 31 березня запустить новий щоденний поїзд Житомир – Одеса.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця". 

"З 31 березня 2019 року Укрзалізниця запустить поїзд № 247/248 Житомир – Одеса. Він складатиметься з вагонів різних класів та курсуватиме щоденно", - йдеться в повідомленні.

Поїзд № 247/248 вирушатиме зі станції Житомир о 23:15 та прибуватиме до Одеси о 09:33. У зворотному напрямку відправлення о 12:35, прибуття до Житомира о 22:07. Поїзд зупинятиметься на станціях Бердичів, Козятин-1, Калинівка-1, Вінниця, Гнівань, Жмеринка-Пасажирська, Рахни, Вапнярка, Крижопіль, Кодима та Подільськ.

Читайте також: На 2 години швидше: Укрзалізниця запускає нічний експрес Київ-Маріуполь

В Укрзалізниці переконані, що завдяки запуску цього поїзда буде значно покращена логістика для жителів Житомира, які відтепер матимуть пряме залізничне сполучення з південними регіонами. Розклад поїзда складений у такий спосіб, що ним можна дістатися до великого залізничного вузла – станції Жмеринка, а там пересісти на поїзди до Львова, Ужгорода, Кам’янець-Подільського, Хмельницького та ін.

Ціна квитків у плацкартному вагоні – від 175 грн, у купейному – від 380 грн, у вагоні люкс – від 758 грн. Вартість проїзду залежить від дня тижня та календарного періоду. Квитки можна придбати в залізничних касах або системі онлайн-продажу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-