В Укрзалізниці розповіли, куди українці поїдуть на свята

В Укрзалізниці розповіли, куди українці поїдуть на свята

Інфографіка
Укрінформ
На святкові вихідні 7-10 березня близько 120 пар поїздів перевезуть понад 500 тисяч пасажирів у далекому сполученні. Найбільше українців вирушить на Західну Україну та південь країни.

Про це повідомила прес-служба АТ "Укрзалізниця" з посиланням на голову правління компанії Євгена Кравцова. 

"У період масової, так би мовити, "святкової" міграції українців, концентруємо на цьому свої зусилля та потужності пасажирської кампанії. Знаючи потреби пасажирів, розробляємо графік руху поїздів та схему використання рухомого складу для максимального задоволення попиту на перевезення в ці дні", – розповів Кравцов.

Зокрема, Укрзалізниця запропонувала своїм клієнтам 160 тис. місць до Західної України та зворотно, понад 130 тис. місць на південь та зворотно, 50 тис. місць у донецькому напрямку та зворотно та 40 тис. місць у харківському напрямку та зворотно. 120 тисяч місць – у інших напрямках.

Читайте також: У Харкові 8 березня запустять ретропоїзд

Загалом, щоб задовольнити потребу в перевезеннях під час вихідних з нагоди Міжнародного жіночого дня, Укрзалізниця призначила 19 додаткових поїздів у найбільш популярних напрямках. Зокрема, з Києва до Львова, Ковеля, Ужгорода, Чернівців, Дніпра, Одеси й інших міст.

Квитки на поїзди  можна придбати в залізничних касах та системі онлайн-продажу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-