Швидкісними поїздами УЗ торік скористалися понад 5,5 млн пасажирів

Швидкісними поїздами УЗ торік скористалися понад 5,5 млн пасажирів

Укрінформ
Торік Укрзалізниця перевезла швидкісними поїздами понад 5,5 млн пасажирів, що на 9 відсотків більше, ніж у 2017 році.

Про це розповів голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, повідомляє прес-служба компанії.

"Швидкісними поїздами у 2018 році скористалися 5660 тис. пасажирів. Це на 75 тисяч або на 9% більше, ніж у 2017 році. Заповнюваність швидкісних поїздів Укрзалізниці у 2018 році становила: у вагонах першого класу – 99%, другого класу – 100 %. Це чи не найвищий показник серед європейських перевізників таким рухомим складом", – сказав Кравцов.

За його інформацією, найбільше пасажирів перевезено в харківському напрямку – 1688 тис., дніпровському (до Покровська та Запоріжжя) – 1226,4 тис., львівському (у тому числі до Перемишля) – 1142,9 тис.

Читайте також: Укрзалізниця в березні запустить "святкові" поїзди

"За весь період курсування швидкісних поїздів Інтерсіті+ та Інтерсіті, з травня 2012 року по теперішній час, ними перевезено понад 22,5 млн пасажирів. Вони затребувані серед пасажирів, з кожним роком їх заповнюваність зростає. Ми розвиваємо мережу швидкісного руху, щоб охопити якомога більше ділових та туристичних осередків", – зазначив керівник Укрзалізниці.

На сьогодні швидкісні поїзди здійснюють рейси зі столиці України до Харкова, Львова, Запоріжжя, Дніпра, Покровська, Кривого Рогу, Костянтинівки, Одеси, Тернополя та інших обласних центрів, а також у міжнародному сполученні до Перемишля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-