На пунктах пропуску іноземні експерти допомагатимуть українцям у перші дні безвізу

На пунктах пропуску іноземні експерти допомагатимуть українцям у перші дні безвізу

Укрінформ
Європейське агентство прикордонної і берегової охорони FRONTEX направить своїх експертів у пункти пропуску на території України у перші дні введення безвізового режиму.

Про це написав помічник голови Держприкордонслужби України, прес-секретар Олег Слободян у Facebook.

"Напередодні безвізу Державна прикордонна служба України виступила із ініціативою і звернулася до Європейської агенції з прикордонної та берегової охорони FRONTEX з проханням залучення експертів Агенції у пунктах пропуску на території України. Іноземні спеціалісти надаватимуть вичерпну консультативну допомогу як українським прикордонникам, так і нашим співвітчизникам", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що агенція FRONTEX вже підтвердила згоду на таку пропозицію по усіх запропонованих пунктах пропуску і відряджає до України своїх експертів.

"То ж з 10 по 22 червня представники FRONTEX візьмуть участь у спільних заходах в рамках лібералізації візового режиму. До них будуть залучені спеціалісти з Чехії, Франції, Польщі, Нідерландів, Естонії, Словаччини, Італії, Словенії та Литви. Представники цих країн будуть присутніми в пунктах пропуску як авіаційного сполучення – "Бориспіль", "Жуляни", "Одеса", "Львів", так і в автомобільних пунктах пропуску "Тиса", "Лужанка", "Ужгород", "Ягодин", "Краковець", "Рава-Руська" та "Порубне".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-