Ужгородський парад наречених шукає учасниць

Ужгородський парад наречених шукає учасниць

Укрінформ
У понеділок, 22 травня, стартувала реєстрація на щорічний парад наречених в обласному центрі Закарпаття. Щоб взяти участь у заході, який відбудеться 25 червня, потрібно лише заповнити онлайн-анкету.

Про це повідомляють організатори на офіційній сторінці заходу в Фейсбуці.

«8-й Закарпатський Парад Наречених розпочинає реєстрацію учасниць! Свято відбудеться в Ужгороді 25 червня 2017 року. Для участі у Параді потрібно заповнити анкету, де вказати ім'я, вік, тип весільної сукні – біла класична, народна чи в іншому стилі», - йдеться у публікації.

Щороку парад наречених в Ужгороді збирає тисячі глядачів, це – міське свято. Минулого року його відновили – вперше від початку війни на Донбасі. Тоді до заходу долучилися біля 90 учасниць, три десятки фотографів та відеооператорів, ведучі, перукарі й візажисти, дизайнери та флористи, кондитери і повари, церемонімейстери, музиканти, водії. Цьогоріч очікують на ще більшу кількість учасників.

Крім того, на параді наречених-2016 було встановлено два рекорди країни: найбільший весільний коровай вагою понад 15 кг і найдовша, 32-метрова, краватка.

Водночас у рамках свята щороку проводять весільний ярмарок, де можна придбати вироби ручної роботи, зробити знімок у фотозоні, взяти участь у безпрограшній лотереї або навіть "зареєструвати шлюб".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-