Австралійський уряд оновив поради туристам, які збираються в Україну

Австралійський уряд оновив поради туристам, які збираються в Україну

Укрінформ
Австралійський уряд оновив поради для своїх громадян, які мають намір відвідати Україну.

Про це повідомляє прес-служба МЗС Австралії.

Згідно з оновленнями, рівень безпеки Харкова підвищено, хоча загальна оцінка безпекової ситуації в Україні залишилася незмінною і звучить як «необхідно дотримуватися високого рівня обережності».

У зв'язку із оприлюдненими змінами, Посольство Австралії в Україні та Австралійська федерація тенісу закликали своїх громадян підтримати австралійських спортсменів під час змагань Кубка Федерації між жіночими збірними України та Австралії, що відбудеться у Харкові 11-12 лютого 2017 року.

Урядовий ресурс smartraveller.gov.au на постійній основі оновлює дані про безпекову ситуацію у різних країнах світу для зручності та безпеки австралійських мандрівників. Більшість австралійських громадян, які виїжджають за кордон, реєструються на цьому сайті для полегшення можливості надання їм допомоги з боку консульських установ Австралії у випадку потреби.

Наразі у списку українських міст, нерекомендованих для відвідання, залишаються Донецьк, Луганськ, Слов'янськ, Маріуполь, Краматорськ, Святогірськ. Категорично не рекомендується відвідувати окуповану АР Крим.

Фото: АиФ-Украина

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-