В аеропорту Неаполя відкрився перший капсульний готель

В аеропорту Неаполя відкрився перший капсульний готель

Укрінформ
В найбільшому аеропорту південної Італії Capodichino відкрився перший в країні капсульний готель.

Мрія аскета – спальня-капсула розміром всього 4 на 4 метра обладнана усім необхідним для невибагливого туриста: диваном, журнальним столиком, шафою для взуття, кондиціонером та смарт-ТВ. Всього в готелі  сорок два таких номери.

Готель запрацював в переобладнаному приміщенні Палаццо Пегасо, розташованому неподалік від зони прильоту, його відкриття профінансувало товариство, що управляє аеропортом, і група неаполітанських підприємців, повідомляє Hyser.

Ніч користування капсулою коштує 25 євро. Передбачаються подобові пропозиції денного перебування, тож перша година відпочинку в номері обійдеться у 8 євро, а кожна наступна – 7 євро. Концепт вже зацікавив інші італійські аеропорти, тож варто сподіватись на мережу готелів капсульного типу.

Зручна система бронювання через додаток Benbo або через веб-сайт дає можливість забронювати номер задовго до прибуття. В готелі є великий open-space для проведення різних цікавих заходів, презентацій книг та художніх виставок, кулінарних шоу та творчих майстер-класів тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-