Austrian Airlines почали роздавати Wi-Fi у небі

Austrian Airlines почали роздавати Wi-Fi у небі

Укрінформ
Austrian Airlines запустили проект надання Wi-Fi доступу до інтернету на рейсах короткої та середньої дальності польоту.

Про це повідомляє Otpusk

Парк авіакомпанії складається з аеробусів середньомагістальних моделей А319, А320, А321, тож бездротовий інтернет буде доступний лише у рейсах на короткі та середньої дальності відстані. Наразі, як повідомляє авіаперевізник, необхідним обладнанням оснащені 10 з 31 літака типу А320 у флоті Austrian. У чотирьох із них послуга надається безкоштовно, поки працює в тестовому режимі.

Після етапу випробувань Austrian Airlines мають намір здійснити комерційний проект, що буде представлений у трьох пакетах. Перший - FlyNet Message, за 3 євро дає можливість надсилати та отримувати повідомлення на електронну пошту та через додатки WhatsApp та iMessage. За 7 євро відкривається можливість веб-серфінгу та завантаженню на свій гаджет фільмів, онлайн-серіалів через бортовий Wi-Fi. Пакет так і називається - FlyNet Surf. А третій пакет FlyNet Stream, як можна здогадатись, окрім можливостей попередніх пропозицій, дає можливість прямої трансляції під час польоту. Коштуватиме таке задоволення 12 євро.

Покриття має буде надійним, впевнює авіакомпанія, і без сліпих зон. Високої якості передачі даних досягли завдяки технології використання супутників у Ка-діапазоні. Весь флот літаків Airbus Austrian отримає необхідні передавачі до літнього розкладу польотів 2017 року. На додаткове обладнання компанія витратить 5 млн євро.

Фото: Mediasat

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-